Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Whatsapp Yeni Güncelleme : WhatsApp yeni bir özelliği test ediyor - TEKNOLOJİ Haberleri

Whatsapp Yeni Güncelleme : WhatsApp yeni bir özelliği test ediyor - TEKNOLOJİ Haberleri. Whatsapp yeni güncelleme yapılmalı mı ne gibi artıları ve eksileri var. Bu videomuzda ünlü mesajlaşma uygulaması whataspp'a yeni yelen güncellemeyle birlikte eklenen durum ve hikaye. Sosyal medya mesajlaşma uygulaması whastapp güncellemesi tepki çekti. Whatsapp yeni güncelleme hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel whatsapp yeni güncelleme haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Ancak sosyal medyada binlerce kişi tweet atarak yeni güncellemesi nedeniyle whatsapp'a tepki gösterdi.

En yeni whatsapp güncelleme haberleri ve özellikleri için hep göz kulak oluyoruz. Son güncellemesi ile tepki çeken ve geri adım atacağı düşünülen whatsapp yeni bir güncelleme için kolları sıvadı. Yeni güncelleme ile neler değişti, whatsapp eskisi kadar sade ve kullanışlı mı kalacak bilmiyoruz ama güncellemelerinizi aşağıdaki linklerden yapabilirsiniz. Mesajlaşma servisi whatsapp, grup sohbetleri için yeni özellikler yayınladı. Dünya genelinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan whatsapp, yeni güncelleme ile birbirinden önemli dört yeni özelliği kullanıcılara sunacak.

WhatsApp'tan 'güncelleme' kararı; yeni yılda devreye girecek - Fotoğraf Galerisi
WhatsApp'tan 'güncelleme' kararı; yeni yılda devreye girecek - Fotoğraf Galerisi from media-cdn.t24.com.tr
Anlık mesajlaşma uygulaması olan whatsapp, sürekli olarak yeni güncellemeleri ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Whatsapp yeni güncelleme yapılmalı mı ne gibi artıları ve eksileri var. Iphone'lerde whatsapp güncelleme nasıl olur? Üyeliğiniz yoksa yeni üyelik oluşturun. Whatsapp, yeni gelecek güncellemelerle ilgili bir değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Whatsapp uygulamasını iki ayrı yöntem kullanarak.  beyazıt kartal — 2 yıl önce. Görüntülü konuşma için whatsapp i̇ndir.

Facebook, whatsapp üzerinde doğrudan gelir sağlamıyor ancak bigdata elde ediyor.

Bakalım whatsapp'ın bu seferki yeni güvenlik önlemi güncellemesi neymiş? Sosyal medya mesajlaşma uygulaması whastapp güncellemesi tepki çekti. .değişiklik yapmadıysanız, uygulama yeni sürümü çıkardığında otomatik olarak güncellenecektir. Whatsapp uygulamasını iki ayrı yöntem kullanarak. Whatsapp yeni güncelleme ile reklam yayınlayacak. Mesajlaşma servisi whatsapp, grup sohbetleri için yeni özellikler yayınladı. Whatsapp' a yeni güncelleme geliyor! Özellikle beta kullanıcıları için hergün bir güncelleme yayınlanmaktadır. Www.teknosafran.net 'i ziyaret ettiniz mi? Anlık mesajlaşma uygulaması olan whatsapp, sürekli olarak yeni güncellemeleri ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Whatsapp (wp) yeni güncelleme neleri kapsıyor? Android için whatsapp messenger uygulamasının en son versiyonunu indirin. Whatsapp yeni grup özelliklerini kullanıma sundu.

Geliştirici ekip whatsapp'a yeni özellikler ekleyip, değişikler yaparak kullanımı daha esnek ve daha iyi hale getirmek için elinden geleni yapıyor. Öncellikle bu özellikler, şu an için beta sürümünde mevcut. Yeni gelen özellikler geldikçe güvenlik açıkları konusunda da bazı önlemler almaya devam ediyorlar. Whatsapp'ın güncelleme detayları ortaya çıktı. En son sürüm en yeni özellikleri sunar ve hata iyileştirmeleri içerir.

WhatsApp'tan Android ve iOS için yeni güncelleme
WhatsApp'tan Android ve iOS için yeni güncelleme from www.yenicaggazetesi.com.tr
En son sürüm en yeni özellikleri sunar ve hata iyileştirmeleri içerir. Whatsapp' a yeni güncelleme geliyor! Son güncellemesi ile tepki çeken ve geri adım atacağı düşünülen whatsapp yeni bir güncelleme için kolları sıvadı. Whatsapp güncelleme haber başlıkları altta listelenmiştir. Bakalım whatsapp'ın bu seferki yeni güvenlik önlemi güncellemesi neymiş? Eski versiyon android sürümleri güncelleme almadığı için whatsapp gibi uygulamalarda problemlere. Yeni güncelleme ile birlikte, kullanıcıların karşısına gizlilik değişiklikleri ile birlikte kabul et butonu çıkacak. Play store aracılığıyla whatsapp beta sürümünü edinin.

Whatsapp yeni sürüm ile 'dark mode'a (karanlık mod) ve karanlık bildirim mesajlarına kavuşuyor.

Ancak sosyal medyada binlerce kişi tweet atarak yeni güncellemesi nedeniyle whatsapp'a tepki gösterdi. Yeni güncelleme ile birlikte, kullanıcıların karşısına gizlilik değişiklikleri ile birlikte kabul et butonu çıkacak. Whatsapp' a yeni güncelleme geliyor! Üyeliğiniz yoksa yeni üyelik oluşturun. Yeni gelen özellikler geldikçe güvenlik açıkları konusunda da bazı önlemler almaya devam ediyorlar. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 156 whatsapp guncelleme haberi bulunmuştur. Whatsapp güncelleme haber başlıkları altta listelenmiştir. Görüntülü konuşma için whatsapp i̇ndir. Whatsapp yeni özelliklerle güncellendi 24 şubat. Whatsapp'ın güncelleme detayları ortaya çıktı. Geliştirici ekip whatsapp'a yeni özellikler ekleyip, değişikler yaparak kullanımı daha esnek ve daha iyi hale getirmek için elinden geleni yapıyor. Popüler mesajlaşma uygulaması olan whatsapp her geçen gün gelişmeye, güncellenmeye devam ediyor. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan bu uygulama.

Güncelleme ile gelecek olan son etiket paketi ise bibimbap arkadaşları olarak gelecek. Whatsapp yeni yıla bomba gibi girdi: Sosyal medya mesajlaşma uygulaması whastapp güncellemesi tepki çekti. Whatsapp yeni grup özelliklerini kullanıma sundu. 180'den fazla ülkede 2 milyardan fazla kişi arkadaşları ve ailesiyle, her zaman ve her yerde haberleşmek için whatsapp kullanıyor.

WhatsApp yeni güncelleme ile o sınırı arttırdı - Yeni Meram
WhatsApp yeni güncelleme ile o sınırı arttırdı - Yeni Meram from www.yenimeram.com.tr
Popüler mesajlaşma uygulaması olan whatsapp her geçen gün gelişmeye, güncellenmeye devam ediyor. Whatsapp yeni grup özelliklerini kullanıma sundu. Whatsapp yeni sürüm ile 'dark mode'a (karanlık mod) ve karanlık bildirim mesajlarına kavuşuyor. Ancak sosyal medyada binlerce kişi tweet atarak yeni güncellemesi nedeniyle whatsapp'a tepki gösterdi. Güncelleme ile gelecek olan son etiket paketi ise bibimbap arkadaşları olarak gelecek. Mesajlaşma servisi whatsapp, grup sohbetleri için yeni özellikler yayınladı. Dünya genelinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan whatsapp, yeni güncelleme ile birbirinden önemli dört yeni özelliği kullanıcılara sunacak. Andorid için whatsapp nasıl güncellenir?

Whatsapp yeni güncelleme hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel whatsapp yeni güncelleme haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Mesajlaşma servisi whatsapp, grup sohbetleri için yeni özellikler yayınladı. En son sürüm en yeni özellikleri sunar ve hata iyileştirmeleri içerir. Facebook, whatsapp üzerinde doğrudan gelir sağlamıyor ancak bigdata elde ediyor. Sosyal medya mesajlaşma uygulaması whastapp güncellemesi tepki çekti. Whatsapp yeni yıla bomba gibi girdi: Yeni gelen özellikler geldikçe güvenlik açıkları konusunda da bazı önlemler almaya devam ediyorlar. Whatsapp'ın güncelleme detayları ortaya çıktı. Android için whatsapp messenger uygulamasının en son versiyonunu indirin. Whatsapp' a yeni güncelleme geliyor! Eski versiyon android sürümleri güncelleme almadığı için whatsapp gibi uygulamalarda problemlere. Whatsapp (wp) yeni güncelleme neleri kapsıyor? Üyeliğiniz yoksa yeni üyelik oluşturun. Cevapsız çağrılara katılma, yeni kimlik doğrulaması gibi özellikler yeni sürüm ile birlikte whatsapp kullanıcıla.

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan bu uygulama whatsapp güncelleme. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan bu uygulama.

Post a Comment for "Whatsapp Yeni Güncelleme : WhatsApp yeni bir özelliği test ediyor - TEKNOLOJİ Haberleri"